Військовий експерт повідомив про проблеми росіян з РСЗВ
Категорія
Україна
Дата публікації

Військовий експерт повідомив про проблеми росіян з РСЗВ

Військовий експерт повідомив про проблеми росіян з РСЗВ
Джерело:  online.ua

Військовий експерт Олександр Мусієнко повідомив, що у російської армії назрівають серйозні проблеми із РСЗВ, якими вона нещадно обстрілює територію України останні 6 місяців. 

Джерело: "24 Канал"

У Росії вичерпується кількість снарядів

Мусієнко звертає увагу на те, що будь-які запаси мають властивість вичерпуватися. Також важливо розуміти, що можливості для їх поповнення у країни-агресорки наразі мінімальні.

За словами фахівція, РФ використовувала для снарядів західні технології, а самі росіяни навіть акселерометр для ракет не робили самостійно.

Окрім того, наголошується, що значну частину комплектуючих виробляв Казахстан, який щонайменше на рік заборонив експорт зброї.

Звичайно, у них може бути на складах ще велика кількість таких ракет. Але поновлювати запаси в належній кількості, щоб підтримувати вогневий вал та інтенсивність обстрілів вони не зможуть. Думаю, їм не вистачить "на роки", як дехто прогнозує. Запаси вичерпуються,– зауважив Мусієнко.

На переконання експерта, Кремль навіть не міг собі уявити, що доведеться так довго воювати.

Він також повідомив, що запасів без поновлення росіянам вистачить максимум ще на 6 місяців. Ці дані також підтверджують західні експерти.

А поновлення воно теж різне. Одна справа, коли працюють цілодобові заводи сім днів на тиждень. Але це міф, у росії такого немає. Зовсім інша справа, коли випускається певна кількість на місяць. Очевидно, це призводитиме до того, що будь-які запаси вичерпуватимуться, – наголошує Мусієнко.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?