Військовий гелікоптер РФ збили на кордоні Азербайджану та Вірменії
Категорія
Світ
Дата публікації

Військовий гелікоптер РФ збили на кордоні Азербайджану та Вірменії

Військовий гелікоптер РФ збили на кордоні Азербайджану та Вірменії
Джерело:  online.ua

Російський військовий гелікоптер Мі-24 впав у районі кордону між Азербайджану та Вірменією. Міністерство оборони РФ стверджує, що повітряний транспортний засіб збили з поверхні. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на заяву відомства.

За оприлюдненими даними, йдеться про використання переносного зенітно-ракетного комплексу.

"9 листопада близько 17:30 мск при супроводі автоколони 102-ї російської військової бази по території Республіки Вірменія в повітряному просторі поруч з вірменським населеним пунктом Ерасх поблизу з кордоном Нахічеванської автономної республіки (Республіка Азербайджан) російський вертоліт Мі-24 зазнав вогневому впливу з землі з ПЗРК", - наголосили у Кремлі.

Москва стверджує, що двоє осіб загинули внаслідок падіння, ще одну госпіталізували з пораненнями середньої важкості.

Місце падіння — гірський район у Вірменії, наразі командування 102-ї військової бази в Ґюмрі встановлює усі деталі.

"Командуванням 102-ї російської військової бази ведеться розгляд по встановленню приналежності тих, хто стріляв по російському гелікоптеру", - додали в міноборони.

Нагадаємо, тривалий час між Вірменією та Азербайджаном йдуть бої за Нагірний Карабах, які Єреван, судячи з усього, невпинно програє.

Як повідомляв ONLINE.UA, азербайджанська влада оголосила про отримання контролю над містом Шуша в Нагірному Карабасі. Вірменська сторона тим часом виступила з неочікуваним зізнанням про втрату цього ключового населеного пункту.

За словами речника "президента" так званої" невизнаної "НКР" Ваграма Погосяна, це чергова поразка. напередодні вірменська сторона наголосила, що за місто ще йдуть бої.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?