Військовий корабель США прибув до України - подробиці
Категорія
Україна
Дата публікації

Військовий корабель США прибув до України - подробиці

Військовий корабель США прибув до України - подробиці
Джерело:  Думська

Вранці у четвер, 19 вересня, Одеський морський порт зустрів американський транспортно-десантний корабель USNS Yuma. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на місцеве видання "Думська".

За журналістською інформацією, корабель з'явився на горизонті близько 08:30. Він зупинився у причалі 1-К.

Наразі відомо, що Yuma перш за все спрямувала до Грузії, коли опинився в акваторії Чорного моря. Місцеві порти з нез'ясованих причин не змогли прийняти корабель, тож він змінив курс на українське місто.

Видання нагадує, що "Юма" вже відвідувала Одесу. Перший візит зафіксовано 29 червня, напередодні міжнародних навчань Sea Breeze-2019. Корабель прибув в Україну з вантажем обладнання та військової техніки для заходів.

Офіційна мета сьогоденного прибуття не оголошується.

Як повідомляв ONLINE.UA, в липні у згаданих навчаннях брав також участь британський есмінець. Військовий корабель НАТО HMS Duncan став першим у своєму роді у лавах Sea Breeze. "Дункан" відомий як корабель, що завдавав ударів проти так званої "Ісламської держави" протягом 2015 року. Він приєднався до Королівського флоту 2013 року, що говорить про його свіжість.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?