Військовий журналіст Олексій Чубашев загинув на фронті
Категорія
Україна
Дата публікації

Військовий журналіст Олексій Чубашев загинув на фронті

Військовий журналіст Олексій Чубашев загинув на фронті
Джерело:  online.ua

10 червня, обороняючи Україну від російських загарбників, загинув журналіст та військовослужбовець Олексій Чубашев.

Джерело: Телеграм-сторінка Національної спілки журналістів України

На фронті загинув військовий журналіст Олексій Чубашев

Журналіст, військовослужбовець Олексій Чубашев загинув 10 червня 2022 року на війні з російськими окупантами. Олексій став 33-им журналістом, причиною передчасної смерті якого стала війна... НСЖУ висловлює співчуття рідним, близьким Героя, його бойовим товаришам, - мовиться у заяві Національної спілки журналістів України.

Варто також зазначити, що Олексій Чубашев був автором програми "Рекрут UA", керівником Армії FM та Військового телебачення України.

11 травня він написав свій останній допис у соціальній мережі Фейсбук, в якому закликав усіх українців не критикувати одне одного, а робити все можливе для перемоги нашої Батьківщини та власного саморозвитку.

Маса народу витрачає купу часу на словесну дімагогію про те хто круче, хто тру, а хто таке ото, хто має право, хто ні і тд. Я насправді, на початку війни теж так думав. Та що там ті тіпи в Києві роблять?!! Фоточки лише і все. От я! Я в полях з пацаними. От я вояка піз•••ц!!! Дяка, вистачило розуму ніде того не ляпнути. Бо потім у тих пацанів з фото 200/300 і ти дізнаєшся де були пацани і що робили. І стає соромно, що ти повівся на старий паскудний рефлекс української ментальності - ЗАСТ*ТЬ СУСІДА.

Мій висновок наступний:

Аби перемогти треба стільки роботи зробити, що ого-го. І якщо після у вас лишиться енергія на ще щось, то займіться саморозвитком. Вчити не перевчити. Тупо ніколи коментувати/давати оцінку і т.д. Треба ЄБ•••ТЬ невпинно. Але раптом ти супер герой, який встигає і попрацювати і повчитися, то ляж поспи. То дасть більший ефект для перемоги ніж публічні або "кухонні" міряння піс*нами,- поділився своєю думкою з цього проводу Олексій Чубашев.

Фото - скриншот допису Олексія Чубашева

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?