Виживе лише один: Джошуа виступив з останнім словом перед боєм з Пулєвим
Категорія
Спорт
Дата публікації

Виживе лише один: Джошуа виступив з останнім словом перед боєм з Пулєвим

Виживе лише один: Джошуа виступив з останнім словом перед боєм з Пулєвим
Джерело:  online.ua

Британський боксер-важковик Ентоні Джошуа вже у суботу, 12 грудня, вийде на ринг проти болгарина Кубрата Пулєва. Для британця бій стане захистом чемпіонських поясів WBA, WBO, IBF, IBO від претензій іноземця. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресконференцію перед матчем.

За словами Джошуа, йому потрібна лише перемога, хоча бій буде надзвичайно складним.

"Я вийду на бій та буду пропускати удари, суперник теж буде це робити. Виживе лише один з нас. Я просто буду зосереджений на супернику. Ніякої неповаги до вболівальників, які відвідають поєдинок, не буде. Але у мене є серйозна робота, тому повинен її зробити. Я впевнений у своїй перемозі", - стверджує британський чемпіон.

Що цікаво, Джошуа знайомий зі своїм опонентом дуже давно. Він був присутній у тренувальному таборі Володимира Кличка перед боєм українця проти Пулєва. Він стовідсотково скористається цією перевагою на ринзі.

Бій відбудеться у Лондоні, напередодні боксери вже провели традиційне фінальне зважування. 39-річний Пулєв виявився на 400 грамів легше 31-річного Джошуа, вони важили 108,4 та 108,8 кілограма відповідно.

На зважуванні між опонентами сталася словесна конфронтація, її розпочав болгарин, коли вони стали один навпроти одного.

Як повідомляв ONLINE.UA, легенда американського боксу Евандер Голіфілд звернувся до свого колеги Майка Тайсона та офіційно кинув йому виклик. Він закликав колишнього чемпіона підписувати контракт і готуватися до нового бою.

За словами Голіфілда, його промоутери намагалися організувати третю зустріч із Тайсоном на ринзі. Утім, сторони стикалися з труднощами через фінансові суперечки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?