Влада Британії повідомляє про найбільший спалах пташиного грипу в історії
Категорія
Світ
Дата публікації

Влада Британії повідомляє про найбільший спалах пташиного грипу в історії

Влада Британії повідомляє про найбільший спалах пташиного грипу в історії
Джерело:  online.ua

Влада Великої Британії офіційно заявила про наймасштабніший спалах пташиного грипу в історії країни. Офіційний Лондон попереджає, що постачання різдвяних індичок можуть опинитися під загрозою. Про це повідомив Національний союз фермерів.

Джерело:  Sky News

Лондон підтверджує найбільший спалах пташиного грипу в історії Британії

За словами британських чиновників, влада країни була змушена знищити понад 3 мільйони птахів, а на всьому південному заході Англії введено зони запобігання пташиного грипу.

Згідно з останніми даними, пташиний грип виявили у 155 місцях по всій Великій Британії.

У той час як популяції диких птахів серйозно постраждали, птахівники все більше турбуються про своїх домашніх птахів.

Якщо пташиний грип, наприклад, потрапить до індички, це може викликати реальні проблеми з постачанням напередодні Різдва. Реалії цього дуже суворі, - виступив із заявою Джеймс Моттерсхед, який є очільником Ради з птахівництва.

Як уже згадувалося раніше, 27 вересня Міністерство довкілля, продовольства і сільського господарства розширило зони запобігання пташиному грипу після низки виявлених випадків.

Тепер за законом власники повинні дотримуватися суворих заходів біологічної безпеки - власники понад 500 птахів тепер зобов'язані обмежити доступ на ділянку для людей, які не мають відношення до виробництва, - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?