Влада Грузії повільно вбиває Саакашвілі — Зеленський
Категорія
Політика
Дата публікації

Влада Грузії повільно вбиває Саакашвілі — Зеленський

Влада Грузії повільно вбиває Саакашвілі — Зеленський
Джерело:  online.ua

На переконання українського лідера Володимира Зеленського, влада Грузії повільно вбиває колишнього президента країни і нинішнього громадянина України Міхеїла Саакашвілі. Про це глава держави заявив під час пресконференції з президентом Австрії Александром Ван дер Белленом у Києві.

Джерело: "Інтерфакс-Україна"

Зеленський попередив світ, що влада Грузії повільно вбиває Саакашвілі

Як розповів президент України, перед пресконференцією він отримав фотографії нинішнього стану Саакашвілі.

Колись він був президентом Грузії. Міхеїл Саакашвілі. Їх (фотографії – ред.) передав Давид Арахамія. Я хотів би, щоб ви подивилися, який він має вигляд... Я вважаю, що сьогодні уряд Грузії - що вони роблять: вони його вбивають. Ви знаєте, що вони його отруїли і зараз потроху його, вибачте, вбивають, - наголосив Володимир Зеленський.

Міхеїл Саакашвілі (фото - facebook.com)

  Що наразі відомо про стан Саакашвілі

1 лютого, під час судового засідання, експрезидент Грузії Міхеїл Саакашвілі у онлайн-режимі продемонстрував, в якому жахливому стані він знаходиться.

Згідно з останніми даними, грузинського політика, який перебуває у тбіліській клініці Vivamedi, перевели в реанімацію у зв'язку з погіршенням стану здоров'я.

Як уже згадувалося раніше, у травні Володимир Зеленський вніс зміни до указу свого попередника Петра Порошенка та повернув українське громадянство Міхеїлу Саакашвілі.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?