У Грузії спалахнув скандал через Україну та відправку добровольців на війну
Категорія
Світ
Дата публікації

У Грузії спалахнув скандал через Україну та відправку добровольців на війну

У Грузії спалахнув скандал через Україну та відправку добровольців на війну
Джерело:  online.ua

Грузинський премʼєр Іраклі Гарібашвілі під час засідання почав ствреджувати, що представники опозиції набирають та відправляють громадян їхньої країни воювати до України.

Джерело: "Радіо Свобода"

Премʼєр Грузії звинувачує опозицію у відправці добровольців на війну

За словами Гарібашвілі, його опоненти хочуть "отримати політичні дивіденди від загибелі громадян Грузії", коментуючи втрати серед грузинських добровольців, які воюють на боці Збройних сил України.

Я хочу всім нагадати, що ці люди, так звана партія війни та продажників, від початку війни в Україні намагалися і намагаються влаштувати якісь провокації. На жаль, представники "партії війни" забирають в Україну наших співгромадян, - заявив премʼєр-міністр Грузії.

Гарібашвілі також звернув увагу на те, що вже 33 громадян країни загинули на полі бою в Україні, "що, звичайно, є трагедією для нас".

Він також продовжує стверджувати, що "завдяки розумній політиці влади "другий фронт" до Грузії перенести не вдалося, поприНовини численні спроби".

Якби зараз опозиція була при владі, вона перетворила б Грузію на полігон, - цинічно заявляє Гарібашвілі.

Як уже згадувалося раніше, 4 грудня стало відомо про загибель 6 грузинських добровольців у боях під Бахмутом, що на Донбасі. Як стверджує боєць Ромео Парулав, його побратими-грузини потрапили в оточення.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?