Влада Львівщини виступила з невідкладною заявою - перші подробиці
Категорія
Україна
Дата публікації

Влада Львівщини виступила з невідкладною заявою - перші подробиці

Влада Львівщини виступила з невідкладною заявою - перші подробиці
Джерело:  online.ua

Львівська обласна державна адміністрація неочікувано для всіх заявила, що вирішила невідкладно перейти на більш суворий карантин на території усієї області. Зазначається,що рекомендовано обмежити збори людей у групах до 10 осіб. Варто звернути увагу на те, що дану пропозицію затвердили у межах позачергового засідання обласної комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. З даною важливою заявою виступив очільник Львівської ОДА Максим Козицький, інформує ONLINE.UA.

Отже, які обмеження вводять у Львівській області:

  • обмежать доступ клієнтів до контактних центрів надавачів комунальних послуг, центрів надання адміністративних послуг, максимально переведуть обслуговування в онлайн-режим.

  • обмежать дозволені збори людей у групах до 10 осіб,

  • обмежать роботу закладів громадського харчування та торгівельно-розважальних центрів (крім аптек, автомобільних заправних станцій та продуктових магазинів),

  • обмежать пересування населення на адміністративних територіях,

  • запровадять дистанційний режим роботи працівників,

  • переглянуть режим роботи громадського транспорту.

Окрім того, зверніть увагу на те, що у Львові з понеділка, 16 березня, закриють усі заклади торгівлі у зв'язку з карантином проти поширення коронавірусу Covid-19. Відкритими для мешканців міста залишать лише продуктові крамниці, аптеки та заправки. З такою заявою виступив мер Львова Андрій Садовий.

Варто зазначити, що визначено перелік медзакладів для надання допомоги пацієнтам з ознаками ГРВІ, які впродовж 14 днів перебували у країнах, де зафіксовано потужний спалах коронавірусу:

  • База для обсервації – КЗ ЛОР "Львівський обласний протитуберкульозний санаторій" (КНП ЛОР "Львівський регіональний фтизіопульмонологічний клінічний лікувально-діагностичний центр").

  • Госпітальна база І-лінія – КНП ЛОР "Львівська обласна інфекцiйна клінічна лiкарня".

  • Госпітальна база ІІ-лінія: КНП ЛОР "Львівський обласний госпіталь інвалідів війн та репресованих ім. Ю.Липи" КНП "8-ма міська клінічна лікарня міста Львова".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Британія озвучила жахаючий прогноз щодо коронавірусу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?