Влада не буде втручатися: президент виступив з важливою заявою
Категорія
Україна
Дата публікації

Влада не буде втручатися: президент виступив з важливою заявою

Влада не буде втручатися: президент виступив з важливою заявою
Джерело:  online.ua

Український лідер Володимир Зеленський під час зустрічі з Вселенським Патріархом Варфоломієм I у Стамбулі заявив, що влада не повинна втручатися в церковні справи. Про це повідомляє прес-служба Офісу президента, передає ONLINE.UA.

 Зазначається,що глава держави подякував Вселенському Патріарху за підтримку України. "Наша спільна цінність - життя людини. І це для мене головне, особливо зараз, коли я став президентом України. Влада не повинна втручатися в церковні справи, я буду захищати незалежність церкви", - підкреслив він.

Окрім того, у ході бесіди Вселенський Патріарх вкотре підтвердив підтримку територіальної цілісності і суверенітету України.

Нагадаємо, наразі Зеленський знаходиться в Туреччині з офіційним візитом. Напередодні він зустрівся з президентом Туреччини Реджепом Таїпом Ердоганом. А в четвер вранці виступив на бізнес-форумі.

Як повідомляє ONLINE.UA, 8 серпня турецька та українська сторони підписали договір про співпрацю в рамках діяльності двосторонньої Ділової ради між Комітетом зовнішньоекономічних відносин Туреччини та Торгово-промисловою палатою України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?