Влада РФ організувала приховану "промислову мобілізацію"
Категорія
Світ
Дата публікації

Влада РФ організувала приховану "промислову мобілізацію"

Влада РФ організувала приховану "промислову мобілізацію"
Джерело:  online.ua

Українським розвідникам вдалося дізнатися, що російська влада розпочала втілення прихованих заходів так званої «промислової мобілізації» компаній та підприємств оборонного сектору.

Джерело: сайт ГУР Міноборони України

У Росії організували приховану "промислову мобілізацію"

Згідно з даними наших розвідників, в компанії «Ростех» уже запровадили заборону на відпустки для всього керівного складу та значної частини робочого персоналу.

Не можна також не звернути увагу на те, що в окремих компаніях, які входять до складу «Ростех», «перенесення відпусток на невизначений термін» стосується 100% працівників.

Також воєнно-промислова комісія РФ (голова комісії – Путін) готує зміни до програми державного оборонного замовлення на 2022 рік, які передбачають збільшення витрат на 600-700 млрд рос. рублів. Затвердження змін очікується на початку вересня, - йдеться в повідомленні.

Що важливо розуміти, головна ціль прихованої «промислової мобілізації» – забезпечення ведення бойових дій на території України. Як вдалося дізнатися українським розвідникам, у найближчому майбутньому планується введення аналогічних заходів на інших оборонних підприємствах країни-агросорки.

Фото — facebook.com/DefenceIntelligenceofUkraine

Не можна також не згадати про те, що станом на сьогодні до складу державної компанії «Ростех» входить понад 800 компаній та підприємств різних галузей виробництва. Окрім того, наголошуєхться, що портфель корпорації містить до 40% всього об’єму державного оборонного замовлення та пріоритетні цивільні програми.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?