ВМС України вирішили відповісти Росії в Азовському морі
Категорія
Україна
Дата публікації

ВМС України вирішили відповісти Росії в Азовському морі

ВМС України вирішили відповісти Росії в Азовському морі
Джерело:  online.ua

З 1 червня керівництво ВМС України закрило Таганрозьку і Білосарайську затоки в Азовському морі. Там будуть проведені артилерійські і зенітно-ракетні стрільби.

Про це повідомив голова наглядової ради Фонду "Майдан закордонних справ" Андрій Клименко на своїй сторінці в соцмережі, передає ONLINE.UA.

За даними Клименка, військові навчання військово-морських сил України триватимуть в Азовському морі все літо, до вересня місяця. Також він опублікував карту, на якій показано, які райони Азовського моря будуть закриті - це території на схід від Маріуполя, біля Седово і Широкино, а також райони Білосарайської коси, Мелекіно та райони на схід від Бердянська.

Клименко вважає, що це рішення ВМС України стане відповіддю Росії, яка в кінці травня також закривала частину Азовського моря для проведення стрільб.

"Ну, а тепер ми постріляємо в Азовському морі :)", - прокоментував він ситуацію.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що ФСБ Росії почала перехоплювати міжнародні судна в Азовському морі, які прямують до порту Маріуполя.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?