Внаслідок вибуху в окупованому Мелітополі постраждало 4 людини
Категорія
Україна
Дата публікації

Внаслідок вибуху в окупованому Мелітополі постраждало 4 людини

Внаслідок вибуху в окупованому Мелітополі постраждало 4 людини
Джерело:  online.ua

В окупованому Мелітополі стався вибух біля будівлі міського управління МВС, за повідомленнями російських ЗМІ, постраждало 4 людини.

Джерело: мер Мелітополя Іван Федоров, росЗМІ

У Мелітополі стався вибух

За заявою окупантів, внаслідок вибуху постраждали четверо мирних жителів. Там стверджують, що всі "співробітники поліції та військовослужбовці" залишилися живими.

Вибуховий пристрій був поміщений у сміттєвий бак біля приміщення ГУ МВС, - повідомив "заступник голови управління МВС" Олексій Селіванов.

За словами члена "головної ради військово-цивільної адміністрації регіону" Володимира Рогова, потужність вибухового пристрою склала 700-800 грам у тротиловому еквіваленті.

Як пише місцеве видання "РІА Мелітополь", вибух стався між вул. Кірова, 38 та танком.

Зараз оточено територію пенсійного фонду до танка та вул. Крупської БТРами та військовими КАМАЗами. Перевіряють машини та обшукують людей підозрілих, - повідомляють місцеві видання.

Мер Мелітополя Іван Федоров, коментуючи вибух, заявив, що це росіяни "один одного підривають".

Якщо це запитання щодо вибуху, який відбувся 20 хвилин тому в місті Мелітополі, то мені нічого не відомо, це треба питати у рашистів, які один одного підривають і, звичайно, будуть звинувачувати в цьому ЗСУ. Але ми чітко розуміємо, що це їх тактика, їх методика.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?