Вогнеборці підірвалися на міні під час пожеж на Донбасі
Категорія
Події
Дата публікації

Вогнеборці підірвалися на міні під час пожеж на Донбасі

Вогнеборці підірвалися на міні під час пожеж на Донбасі
Джерело:  online.ua

Команда вогнеборців натрапила на вибуховий пристрій під час ліквідування пожежі в Луганській області. Резонансний інцидент стався вранці у п'ятницю, 9 жовтня. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на регіональне управління Державної служби надзвичайних ситуацій.

За оприлюдненими подробицями, пожежники намагалися ліквідувати загрозу від полум'я, що поширювалося від лінії розмежування, неподалік від населених пунктів Болотяне й Сизе.

Автомобіль пожежної служби наїхав на невідомий вибухонебезпечний предмет, який розірвався, через що "отримав контузію пожежний-рятувальник та два працівники Державного лісомисливського господарства".

"Також зазнала механічних пошкоджень поруч розташована автоцистерна рятувальників. Постраждалих направлено до центру первинної медико-санитарної допомоги", - зауважили представники ДСНС.

Нагадаємо, упродовж останніх тижнів на Донбасі безпосередньо у прифронтових районах виникала надзвичайна кількість пожеж. Останні тероризували Луганщину на межі вересня та жовтня, зруйнував безліч житлових домівок вони також спричинили кілька смертельних жертв, завдали ще більшим м людям травм.

Однією з ймовірних причин українська влада вважає умисний підпал, який скоїли бойовики окупаційного режиму. Наявність такої версії також підтверджували на найвищому рівні — в Офісі президента.

Як повідомляв ONLINE.UA, 8 жовтня офіційно стало відомо, що українським рятувальник ам нарешті вдалося ліквідувати усі пожежі у природних екосистемах на території Луганської області, які спалахнули близько тижня до того. Також наголошується, що пожежники 8 та 9 жовтня ще залишаться чергувати, аби проконтролювати ситуацію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?