Вокалістка Roxette Марі Фредрікссон раптово померла - що відомо
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Вокалістка Roxette Марі Фредрікссон раптово померла - що відомо

Вокалістка Roxette Марі Фредрікссон раптово померла - що відомо
Джерело:  online.ua

Вокалістка шведського музичного дуету Roxette Марі Фредрікссон пішла з життя на 62-му році. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Expressen.

За словами менеджерки співачки, та померла у власних апартаментах вранці у понеділок, 9 грудня. Причиною стала тривала хвороба.

Колега за Roxette Пер Гессле висловив жалобу щодо смерті Фредрікссон. Він підкреслив, що життя відтепер назавжди змінилося.

Зірка світової музики залишила 62-річного чоловіка Мікаеля Болоса та двох дітей - 26-річну Юсефін Болос та 23-річного Оскара Болоса. Церемонія поховання відбудеться у присутності родини та найближчого оточення.

Нагадаємо, дует Roxette з'явився у 1986 році. Їхні пісні неодноразово з'являлися у музичних чартах Швеції та за кордоном, зокрема - у Сполучених Штатах. Паралельно з колективною працею Марі Фредрікссон записувала сольні платівки.

На початку 2000-х років у співачки виявили пухлину у голові. Наперекір важким проблемам зі здоров'ям, вона знаходила в собі сили працювати. Після лікування учасниця Roxette також змогла реалізувати себе як художниця.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно у Сполучених Штатах н есподівано помер молодий репер. Джаред Хіггінс за псевдонімом Juice Wrld загинув у 21 рік внаслідок серцевого нападу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?