Йому було всього 21 рік: помер відомий американський репер
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Йому було всього 21 рік: помер відомий американський репер

Йому було всього 21 рік: помер відомий американський репер
Джерело:  online.ua

У неділю, 8 грудня, помер відомий американський репер Juice Wrld (справжнє ім'я - Джаред Хіггінс). На момент смерті музикантові було всього 21 рік. Причиною смерті Juice Wrld став серцевий напад, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на TMZ.

Джерела в поліції підтвердили, що репер Juice Wrld помер. Там уточнили, що напад у молодого музиканта трапився вранці по прибуттю в чиказький аеропорт. На місце прибула швидка допомога, яка екстрено госпіталізувала Джареда Хіггінса. Але медикам врятувати його не вдалося, і через деякий час Juice Wrld помер.

Причина серцевого нападу, який призвів до смерті Juice Wrld, поки не відома. Поліція почала кримінальне провадження, в рамках якого призначена судмедекспертиза.

Нагадаємо, Джаред Хіггінс народився 2 грудня 1998 року в місті Чикаго. Минулого тижня він відзначив свій 21-й день народження. Ще в шкільні роки він пристрастився до наркотичних речовин, через які у музиканта виникли проблеми зі здоров'ям. Він навіть був змушений піти зі школи.

Пізніше він навчився відмінно грати на фортепіано, а потім почав грати на гітарі і барабанах. На другому курсі старшої школи Хіггінс почав серйозно займатися репом і досяг чималих висот в цьому напрямку. Він записав кілька студійних альбоми, а в 2019 році він став переможцем на Billboard Music Awards в категорії "Кращий новий артист".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в США підстрелили відомого репера Тавареса Тейлора, відомого як Lil Reese.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?