Відомому американському співаку прострелили шию - шокуючі подробиці
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Відомому американському співаку прострелили шию - шокуючі подробиці

Відомому американському співаку прострелили шию - шокуючі подробиці
Джерело:  online.ua

У США підстрелили відомого репера Тавареса Тейлора, відомого як Lil Reese. Наразі відомо, що артист перебуває у вкрай важкому стані. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "ABC 7 Chicago".

ЗМІ зазначає, що зірку поранили в шию під час вуличної перестрілки. Поліція, яка прибула на місце інциденту дізналася від свідків, що невідомий підібрав і відвіз пораненого чоловіка.

"Правоохоронці виявили залишений автомобіль зі слідами свіжої крові і обдзвонили місцеві лікарні. Виявилося, що пораненим був 26-річний репер. Його підстрелили в шию. Інцидент стався в місті Кантрі-Клаб-Хілс, штат Іллінойс. Поліція проводить розслідування, але поки підозрювані у нападі на Lil Reese не затримані", - сказано в повідомленні.

Варто зазначити, що раніше Lil Reese був визнаний винним у крадіжці, в 2012 році - в нападі, в 2013 - у зберіганні марихуани.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що всесвітньо відомого американського репера Емінема від наркотичної залежності врятував легендарний британський музикант Елтон Джон. На таке зізнання зірка реп-сцени зважився у своїй біографії під назвою "Не боюсь: Еволюція Емінема" (Not Afraid: The Evolution of Eminem).

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?