Волкер неочікувано втратив ще одну посаду
Категорія
Політика
Дата публікації

Волкер неочікувано втратив ще одну посаду

Волкер неочікувано втратив ще одну посаду
Джерело:  online.ua

Колишній спецпредставник США з питань України Курт Волкер пішов з посади виконавчого директора "Інституту Маккейна" через підвищену увагу ЗМІ до його діяльності в Україні, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на американські ЗМІ.

"Нещодавня увага ЗМІ до моєї роботи на посаді спецпредставника з питань України ризикує відволікти увагу від досягнень і продовження зростання Інституту і тому я йду з посади виконавчого директора Інституту з питань міжнародного лідерства", – пояснив Волкер.

Як відомо, Курт Волкер подав у відставку після двох років роботи на посаді спеціального представника Держдепартаменту США з питань України. За попередніми даними, головною причиною звільнення є згадка про нього у скарзі інформатора, який пролив світло на телефонну розмову між Дональдом Трампом і Володимиром Зеленським. 3 жовтня Волкер постав перед трьома комітетами, які розслідують звинувачення держслужбовця, який слухав розмову Трампа і Зеленського.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що президент США Дональд Трамп на тлі скандалу, що виник через його розмову з президентом України Володимиром Зеленським,  опублікував інтригуюче відео. Цей ролик він присвятив своїй передвиборчій кампанії, але в ньому майже все пов’язано з Україною.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?