Володимир Зеленський терміново госпіталізований — що відомо про стан його здоров'я
Категорія
Україна
Дата публікації

Володимир Зеленський терміново госпіталізований — що відомо про стан його здоров'я

Володимир Зеленський терміново госпіталізований — що відомо про стан його здоров'я
Джерело:  online.ua

У четвер, 12 листопада, стала відомо, що президент України Володимир Зеленський, у якого кілька днів тому діагностували коронавірус, знаходиться в київській клініці "Феофанія". Туди його терміново госпіталізували ще ввечері, 10 листопада. Як пояснила прес-секретарка українського лідера Юлія Мендель, підставою для госпіталізації Зеленського стало те, що в клініці кращі умови для самоізоляції і догляду за пацієнтами з коронавірусною інфекцією, ніж удома. При цьому Мендель запевнила, що у Зеленського спостерігаються легкі симптоми COVID-19, він активний і продовжує працювати з лікарні. Разом із Зеленським у "Феофанію" також госпіталізували керівника Офісу президента Андрія Єрмака, у якого також виявили COVID-19. Що відомо про стан здоров'я Зеленського на 12 листопада, повідомляє ONLINE.UA.

"Логістичні рішення приймалися досить швидко, Президент дійсно з Офісу відправився додому, а звідти у вівторок перебрався в лікарню, адже там кращі умови для самоізоляції і догляду за пацієнтами з коронавірусною інфекцією. Президент і керівник його Офісу вже провели звідти кілька нарад, там же ввечері у вівторок президент спілкувався з канцлеркою Ангелою Меркель. Обидва активні і мають легкі симптоми хвороби ", - йдеться в повідомленні Мендель про госпіталізацію і стан здоров'я Зеленського.

Нагадаємо, Зеленський отримав позитивний результат тесту на коронавірус у понеділок, 9 листопада. Він запевнив українців, що відчуває себе добре і буде продовжувати виконувати свої обов'язки в дистанційному режимі на самоізоляції. На той момент президент повідомив, що у нього з усіх симптомів COVID-19 є тільки невисока температура 37,5 градусів.

Як відомо, перша леді України Олена Зеленська і син президента України перехворіли коронавірусом ще влітку. Вони проходили лікування в лікарні через те, що у дружини українського лідера розвинулася пневмонія.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що після того, як стало відомо про захворювання президента України Володимира Зеленського коронавірусом, діагноз COVID-19 поставили главі Офісу президента України Андрію Єрмаку. Про своє захворювання він особисто повідомив у соцмережі і запевнив українців, що відчуває себе нормально. Єрмак також нагадав, що на цьому тижні мають відбутися переговори радників лідерів нормандського формату і він в них має намір неодмінно брати участь.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?