Волонтерів не пускають до бійців АТО: в мережі розгорається великий скандал
Категорія
Події
Дата публікації

Волонтерів не пускають до бійців АТО: в мережі розгорається великий скандал

Волонтерів не пускають до бійців АТО: в мережі розгорається великий скандал
Джерело:  online.ua

Правоохоронці не пускають волонтерів через блокпости на позиції українських військовослужбовців, які перебувають на передовій бойових дій в зоні АТО.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook українського волонтера Юрія Тири.
Читайте також: У Донецькій області поліція посилила заходи безпеки: з'явилися фото
Волонтер пояснив, що дорогою в Авдіївку о 7 ранку 13 березня на трасі Харків-Ростов на повороті на населений пункт Слов'янськ його зупинили поліцейські і заявили, що не пустять їх, поки за ними не приїдуть самі військові.
"І пофіг що реанімобіль женемо на Авдіївську промку, пофіг, що до неї 120 км, пофіг, що комбат взяв слухавку і тлом нашої короткої бесіди був шум бою. Та й пофіг, що саму машину розмитнювали через Мінсоцполітики 2 місяці, та й пофіг, що міністерство оборони за три роки не закупило жодної швидкої допомоги. Просто начальник місцевої слов'янської поліції Альошин видав усне розпорядження нікого не пускати!!!" - йдеться в повідомленні.
У мережі обговорили інцидент. Так відомий блогер і волонтер Роман Сініцин зазначив: "Думав, про недопуск волонтерів в АТО - фейк. Не фейк".




Zeljko Arkan Raznatovic: "При тому це поліція саме. Поліція не пускає зареєстровану зброю, поліція не пускає волонтерів. Такий ось "збіг".
Aleksandra Tarasova: "Однак у нас в наявності повний регрес. Влада закручує гайки".
Alex Fogol: "Начальник місцевої слов'янської поліції" - а це взагалі що? Хіба тепер феодалізм?"
Oleg Zhurbenko: "Треба в елітному районі Києва пост поставити, щоб до маєтків влади проїзду не було! Тоді і на передок проїзд відкриють і волонтерам НЕ БУДУТЬ заважати!!!"



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в районі Зайцевого бойовики ДНР обстріляли автомобіль волонтерів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?