"Вона бездоганна!": Кейт Міддлтон вразила розкішним образом
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Вона бездоганна!": Кейт Міддлтон вразила розкішним образом

"Вона бездоганна!": Кейт Міддлтон вразила розкішним образом
Джерело:  online.ua

Герцогиня Кембриджська, яка перебуває у Північній Ірландії, приголомшила фанатів як мінімум трьома вбраннями. Так, в ході візиту в Баллімену Кейт Міддлтон продемонструвала стильний весняний образ, передає ONLINE.UA з посиланням на ВВС.

"На наступний день після вечірнього концерту в Белфасті, герцоги Кембриджські прибули в ще одне ірландське місто – Баллімену. Королівське подружжя приїхали туди з метою відвідати благодійну організацію Cinemagic в центрі мистецтв Braid Art Centre. Для чергової появи перед ірландськими шанувальниками Кейт Міддлтон обрала яскравий весняний образ", - сказано в повідомленні.

Красуня вибрала світло-блакитне пальто від Mulberry з додатковою накидкою на плечах і поясом на талії, який підкреслював стрункість герцогині. Її образ доповнили туфлі-човники синього кольору і клатч в тон.

"Яка ж вона бездоганна! неймовірно красива та стильна; жінка моєї мрії; не можна бути такою ідеальною; це найкращий образ Кейт; розкішний образ розкішної жінки", - пишуть фанати в коментарях до фото.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Кейт Міддлтон обійшла Меган Маркл в рейтингу найстильніших британців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?