Вона далі ґвалтує і вбиває - Зеленському озвучили нові звинувачення
Категорія
Політика
Дата публікації

Вона далі ґвалтує і вбиває - Зеленському озвучили нові звинувачення

Вона далі ґвалтує і вбиває - Зеленському озвучили нові звинувачення
Джерело:  24 канал

Очільник Центру протидії корупції Віталій Шабунін, будинок якого нещодавно підпалили невідомі, зізнався, що доволі скептично тепер ставиться до вислову "Зеленський – класний пацан, який просто нічого не розуміє". Активіст звернув увагу на те що, український лідер несе відповідальність за те, що лишив Арсена Авакова очільником Міністерства внутрішніх справ. За словами Шабуніна, позиція "Я нічого не розумію" є дуже зручною, коли мова йде про те, чому на посадах досі лишаються такі як Аваков чи, наприклад, Дубінський. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на "24 Канал".

Глава ЦПК наголосив, що його дуже складно назвати фанатом Порошенка, однак попри це, він вважає, що колишній президент не міг звільнити Авакова, бо в нього одразу розпадалась парламентська більшість. У чинного українського лідера ж немає жодних схожих проблем з Аваковим, але він цього не робить.

"Для мене це непояснювано. Я все менше вірю в цю історію, що Зеленський – класний пацан, який просто не розуміє. Я не розумію, що не зрозуміло, коли міністр 6 років реформує поліцію, а вона далі ґвалтує і вбиває?!", - поскаржився активіст.

Віталій Шабунін звернув увагу на те, що поліція вчинила 63 злочини проти українців із початку 2020 року. Кожен другий день – злочин: зґвалтування, вбивства, тортури.

"Що в цьому можна не розуміти? Тому до історії, що "Зеленський – хароший парєнь, але він не панімає" – я стаю все більше й більше скептичним. Я все менше вірю, що ним маніпулюють", – підкреслив очільник ЦПК.

Варто зазначити, що сам Володимир Зеленський лише 24 липня відреагував на підпал будинку Віталія Шабуніна, який останній вважає замахом на життя його родини.

"Зрозуміло, я щиро співчуваю Віталію Шабуніну та всім тим нашим співгромадянам, які через свою громадянську позицію потрапляють у такі неприємні ситуації. Винних потрібно обов'язково знайти й покарати. Саме так – знайти й покарати. А ми – суспільство – все-таки повинні навчитися толерантного ставлення до тих, хто має свою позицію щодо спірних питань. І хто висловлює її активно та регулярно", - написав президент.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що поліція зареєструвала провадження по умисному пошкодженню майна шляхом підпалу (ст. 194 ч2 ККУ) після пожежі в будинку українського активіста Віталія Шабуніна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?