«Вона найкраща»: Порошенко має кандидатуру на посаду прем’єра
Категорія
Політика
Дата публікації

«Вона найкраща»: Порошенко має кандидатуру на посаду прем’єра

«Вона найкраща»: Порошенко має кандидатуру на посаду прем’єра
Джерело:  online.ua

Голова партії «Європейська солідарність» Петро Порошенко заявив, що його політична сила готова запропонувати кандидатуру на посаду прем’єр-міністра. При цьому він відмовився назвати це прізвище, повідомивши лише, що воно буде озвучене після виборів до Верховної Ради. Про це екс-президент розповів у вчорашньому ефірі телеканалу ICTV, інформує ONLINE.UA.

«У «Європейської солідарності» є кандидатура прем'єра, на мою думку вона гідна, вона найкраща. Ми готові будемо її запропонувати після того, як буде визначено склад Верховної Ради», – заявив Порошенко.

Також колишный президент відповів на питання, чи означає це, що він має намір сам претендувати на посаду прем'єра.

«Посада президента – найвища посада, яка може бути для українця... Якимось чином, це криза кар’єрного жанру, так як далі йти нікуди», – зазначив він.

За результатами останніх рейтингових досліджень партію «Європейська солідарність», яку очолює Порошенко, підтримує від 7 до 9% виборців. Це не дає їй змогу формувати власну коаліцію, але теоретично «ЄС» може створити більшість зі «Слугою народу», якщо «Голос» Святослава Вакарчука не пройде 5-відсотковий бар’єр, а депутатів «Батьківщини» не вистачить для створення парламентської коаліції з 226 депутатів.

Нагадаємо, що нещодавно у Порошенка пообіцяли «жорсткий опір» спробам скасувати мовний закон.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?