"Вона йому в матері годиться": Наомі Кемпбелл закрутила роман з молодим співаком
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Вона йому в матері годиться": Наомі Кемпбелл закрутила роман з молодим співаком

"Вона йому в матері годиться": Наомі Кемпбелл закрутила роман з молодим співаком
Джерело:  online.ua

На днях журналісти помітили 48-річну британську супермодель Наомі Кемпбелл і 25-річного співака Ліама Пейна в одному з лондонських клубів. Зірки відвідали разом концерт нігерійського співака Davido. Преса зразу ж почала писати про ймовірний роман зірок, який вони старанно приховують від громадськості, передає ONLINE.UA з посиланням на Daily Mail.

"Пара не хотіла потрапляти в об'єктиви папараці та на очі публіці, тому покинули світський захід через запасний вихід. Однак, коли вони заходили у приміщення репортерам вдалося зробити декілька фото. Наомі, зі своєю новою зачіскою, пройшла повз із нахиленою головою, а хлопець йшов позаду неї, не приховуючи свого обличчя", - сказано в повідомленні.

Окрім того, Ліам також писав ніжні коментарі під знімками Наомі - це помітили фанати красуні.

Однак, здається, шанувальників Ліама розчарував вибір їхнього кумира.

"Вона йому в матері годиться; ну, що за мода? в тебе ж стільки молодих фанаток; вона неймовірна красуня, а ви просто заздрите; чарівна пара; ці стосунки не будуть довгими - я вам кажу; ех, які вони гарні", - пишуть користувачі мережі.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Крістен Стюарт була помічена під час романтичної прогулянки разом з подругою — "ангелом" Victoria’s Secret Стелою Максвелл. Папарацці вдалося зняти дівчат за пристрасними поцілунками в машині.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?