Вони готові - очільник МОЗ невідкладно звернувся до усіх українців
Категорія
Україна
Дата публікації

Вони готові - очільник МОЗ невідкладно звернувся до усіх українців

Вони готові - очільник МОЗ невідкладно звернувся до усіх українців
Джерело:  online.ua

15 червня очільник Міністерства охорони здоров’я Максим Степанов під час традиційного брифінгу поділився важливою інформацією - він заявив, що у відомстві вже встигли розглянути питання збільшення кількості транспорту для приміського та міжобласного сполучення. Перевізники повідомили про те, що мають можливість запустити додаткові рейси. За словами глави МОЗ, це дозволить розвантажити транспорт та зменшити ризики підхопити коронавірус. Максим Степанов також наголосив, що перед запуском додаткових рейсів поїздів та автобусів приміського та міжобласного сполучення будуть зустрічі з перевізниками. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт МОЗ.

Він також вкотре нагадав, що зі сторони відомства основною вимогою є дотримання заходів безпеки.

"Перевізники заявили, що готові збільшити кількість відповідного транспорту. Така можливість у них є", - заявив очільник МОЗ.

На його думку, збільшення автобусів та поїздів зменшить кількість людей у транспорті. А це знизить ризики заразитися коронавірусом.

Варто звернути увагу на те, що раніше головний санітарний лікар України Віктор Ляшко повідомив, що комісія ТЕБ та НС розглянула питання щодо збільшення рухомого складу при перевезенні приміським залізничним транспортом та приміським і міжобласним автомобільним транспортом. Окрім того, вже розглянули питання зміни графіку роботи підприємств, державних закладів, установ, аби зменшити у годину пік навантаження на транспорт.

Також Віткор Ляшко звернув увагу українців на те, що в нашій країні зафіксували новий спалах коронавірусу COVID-19. Що важливо розуміти, у МОЗ його вважають його наслідком пом’якшення карантину.

"Ми бачимо зростання через те, що ми щотижня робимо якісь нові пом’якшення. Нові пом’якшення дають результати — відкриті дитячі садки, готелі, транспорт, недавно відкрили об’єкти розміщення, санаторії", - наголосив представник МОЗ.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що президент Франції Еммануель Макрон приголомшив міжнародну спільноту гучною та довгоочікуваною заявою щодо пандемії коронавірусу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?