Вони намагаються поновити конфлікт у Придністров'ї: Додон зробив гучну заяву
Категорія
Світ
Дата публікації

Вони намагаються поновити конфлікт у Придністров'ї: Додон зробив гучну заяву

Вони намагаються поновити конфлікт у Придністров'ї: Додон зробив гучну заяву
Джерело:  online.ua

Президент Молдови Ігор Додон заявив, що опозиція намагається поновити конфлікт у Придністров'ї, щоб "втягнути в нього Росію". Він сподівається, що вибори до парламенту, які заплановані на осінь, розставлять все по місцях і нейтралізують можливі ризики.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Deschide.

"Народ лякають погрозами з боку РФ і Придністров'я, оскільки про проєвропейський вектор нічого говорити. В середу виповнилося чотири роки з моменту підписання угоди про асоціацію Молдови з ЄС, але очікуваних результатів немає. Сподіваюся, що вибори до парламенту, які заплановані на осінь, розставлять все по місцях, люди проголосують за тих, кому довіряють", - сказав він.

Окрім того, президент Молдови заявив, що може заблокувати проект Стратегії національної оборони, якщо парламент не врахує його пропозиції. Зазначимо, що цей документ передбачає розробку ефективної системи оборони для відсічі можливих агресій, нападів і підривних дій щодо суверенітету, незалежності, територіальної цілісності країни і/або безпеки її громадян.

Як повідомляв ONLINE.UA, президент Молдови Ігор Додон стверджує, що часто їздить в Москву, щоб покращити політичні відносини з Кремлем, а також "виправити помилки", які створив уряд його країни.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?