Вони, ***, напали на мене: Трамп приголомшив світ лайливою заявою про Україну
Категорія
Політика
Дата публікації

Вони, ***, напали на мене: Трамп приголомшив світ лайливою заявою про Україну

Вони, ***, напали на мене: Трамп приголомшив світ лайливою заявою про Україну
Джерело:  online.ua

Хоча минуло майже півроку після гучного скандалу зі спробою імпічменту американського лідера Дональда Трампа через тиск на команду президента України Володимира Зеленського - досі продовжують з'являтися шокуючі деталі та красномовні факти, які стосуються цієї резонансної справи. Останнім часом ними активно ділиться колишній радник Трампа з національної безпеки Джон Болтон. Він тиждень тому підтвердив той факт, що очільник Білого дому безсоромно давив на Володимира Зеленського на шантажував останнього військовою допомогою з боку США. Сам американський лідер після усіх цих заяв почав стверджувати, що Джон Болтон має потрапити до в'язниці за публікацію своїх мемуарів про роботу Білого дому. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю Fox News.

Дональд Трамп у своєму стилі обізвав Болтона "дурним хлопцем" і "хлопцем без серця", наголосивши, що його взаємодія з колишнім головним помічником була обмежена до відставки Болтона у вересні минулого року. За словами президента Штатів,  книга, яка включає численні звинувачення в порушеннях дій президента, містить секретну урядову інформацію.

"Я звільнив його. І я не думав, що це велика справа. Але те, що він зробив, це те, що він взяв секретну інформацію, і він опублікував її під час президентства. Я вважаю, що він злочинець, і я вважаю, чесно кажучи, він повинен за це потрапити до в'язниці", - заявив очільник Білого дому.

Джон Болтон оприлюднив уривки, які свідчать, що Трамп погано відгукувався про Україну після початку скандалу з імпічментом.

"Не хочу мати геть нічого спільного з Україною... Вони, бл*, напали на мене. Я не можу зрозуміти, чому... Вони намагалися "зробити" мене. Вони корумповані. Я з ними, бл*, не матиму справи", - наводить Болтон слова Трампа у своїй книзі.

Варто звернути увагу на те, що англійською пряма цитата звучить більш лайливо, наводимо її повністю: "I don’t want to have any fucking thing to do with Ukraine…They fucking attacked me. A can’t understand why…They tried to fuck me. They’re corrupt. I’m not fucking with them".

Що цікаво, слово "fuck" загалом вживається у книзі 5 разів, а слово "fucking" – 16 разів.

Окрім того, Джон Болтон у своїй книзі "Кімната, де це трапилося" ("The Room Where It Happened") стверджує, що Дональд Трамп бурчав через санкції проти РФ і не хотів бути жорстким до Путіна.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що 23 червня стало відомо про новий указ очільника Білого дому — Дональд Трамп розширив і продовжив дію рішення про призупинення видачі низки віз.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?