Вони не готові - у Зеленського озвучили невтішні новини
Категорія
Україна
Дата публікації

Вони не готові - у Зеленського озвучили невтішні новини

Вони не готові - у Зеленського озвучили невтішні новини
Джерело:  online.ua

В ході брифінгу 12 березня очільник МЗС України Дмитро Кулеба виступив з шокуючою заявою. Він наголосив, що станом на сьогодні жодна країна Євросоюзу повністю не готова до протидії коронавірусу. Кулеба також додав, що наразі українські дипломати і консули за кордоном працюють у посиленому режимі для допомоги українцям, повідомляє ONLINE.UA.

"За наявною в нас інформацією, наразі жодна країна Європейського Союзу повністю не готова до протидії коронавірусу. Тому всі держави перебувають в однаковому стані. Українські дипломати і консули працюватимуть в особливому напруженому режимі для захисту інтересів та прав українських громадян", - заявив Дмитро Кулеба.

За його словами, МЗС у столиці України, а також посольства і консульства будуть максимально мобілізовані, щоб кожен громадянин України, де б він не перебував у світі, невідкладно отримав необхідну підтримку.

Окрім того, Дмитро Кулеба вкотре нагадав номер телефону гарячої лінії МЗС України – 044-238-16-57. Варто звернути увагу на те, що для критичних ситуацій у консульствах та посольствах України є теж свої гарячі лінії, які можна знайти на їхніх сайтах.

В команді глави держави Володимира зеленського попросили усіх українців, які запланували туристичну подорож, не відвідувати уражені коронавірусом країни. Згадується про найпопулярніші напрямки – Єгипет і Таїланд.

"Шановні українці, ми зробимо все для того, щоб захистити вас і допомогти вам, але, будь-ласка, утримуйтеся від рішень, які вас самих ставлять під загрозу", – наголосив Дмитро Кулеба.

Раніше  ONLINE.UA розповідав,  як інші країни дають відсіч коронавірусу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?