Вони оцінять - Путін шокував новою безсоромною заявою
Категорія
Політика
Дата публікації

Вони оцінять - Путін шокував новою безсоромною заявою

Вони оцінять - Путін шокував новою безсоромною заявою
Джерело:  online.ua

Очільник Кремля Володимир Путін нарешті прокоментував інформацію про мозаїку з його портретом у церкві Збройних сил РФ, де продовжується будівництво. За його словами, заслуги нинішньої російської влади таким чином оцінювати ще рано, однак це зможуть згодом зробити нащадки. Прессекретар президента РФ Дмитро Пєсков стверджує, що коли Путіну розповіли про мозаїку, він посміхнувся і висловив надію, що наступні покоління росіян оцінять роботу діючої влади. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на "ТАСС".

"Коли-небудь вдячні нащадки оцінять наші заслуги, але зараз це робити ще рано", - заявив очільник Кремля.

Варто звернути увагу на те, що скандал з розміщенням мозаїки із зображенням Володимира Путіна, Сергія Шойгу, Йосипа Сталіна, Валентини Матвієнко та інших відомих осіб російської політичної еліти в головному храмі Міноборони РФ набирає обертів. Дану ідею вже прокоментувала одіозна експрокурорка Криму Наталія Поклонська, яка зараз є депутаткою Держдуми. Вона наголосила, що президент РФ та інші особи на мозаїці, в тому числі і ті, хто безпосередньо ухвалював рішення про анексію Криму, не є святими.

"На стінах храму зображуються святі, священномученики і все, що з ними пов’язане. У жодному разі учасники кримської весни і досі живі учасники всіх цих подій не належать до святих. Це моя особиста думка. Я цього не розумію ", — заявила Поклонська.

Варто нагадати, що головний храм Збройних сил Росії будується в підмосковному парку "Патріот" і його зведення приурочено до 75-річчя перемоги у Другій світовій війні. Нещодавно в мережу злили знімки, на яких зображені елементи внутрішнього оздоблення храму. Зокрема, на знімках було видно фрагмент мозаїки із зображенням Путіна і інших політичних діячів сучасної Росії.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно глава Держдепу США Майк Помпео заявив, що РФ, КНР та Іран невпинно поширюють дезінформацію щодо коронавірусу. Окрім того, він розповів, як це відбувається. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?