Вони під ударом: Слугу народу сколихнули резонансний скандал та розбірки
Категорія
Політика
Дата публікації

Вони під ударом: Слугу народу сколихнули резонансний скандал та розбірки

Вони під ударом: Слугу народу сколихнули резонансний скандал та розбірки
Джерело:  online.ua

Ще 13 березня деякі народні обранці із президентської фракції "Слуга народу" виступили проти створення консультативної ради в ТКГ за участі представників ОРДЛО. Вони безпосередньо звернулися до глави держави Володимира Зеленського, однак не отримала задовільної відповіді і наразі активно обговорюють можливості створення нової депутатської групи. Варто звернути увагу на те, що водночас в президентській фракції тривають "розбірки" із тими нардепами, які зажадали парламентського контролю. Про новий скандал в президентській партії розповідає журналіст Юрій Бутусов у соціальних мережах, передає ONLINE.UA.

За словами журналіста, "під ударом" нардепи, які підписали заяву протесту проти таємних переговорів з ОРДО в Мінську і створення спільної консультативної ради з представниками російської окупаційної адміністрації.

"Це звернення розмістили на своїх сторінках 62 депутати, однак потім як мінімум 7 депутатів, близьких до "групи Коломойського", відкликали свої підписи і видалили записи проти протоколу", - пише Бутусов.

Окрім того, журналіст також наголосив, що керівництво Офісу Президента не ставить до відома парламент про процес переговорів з Росією.

Варто нагадати, що після засідання, яке відбулось ще 11 березня, очільника ОПУ Андрія Єрмака звинуватили у домовленостях, які можуть легалізувати бойовиків ОРДЛО. В ході даної зустрічі обговорювалося створення консультативної ради, до якої входитимуть українські громадяни та мешканці тимчасово окупованих територій. Неважко здогадатися, що РФ вже назвала цю раду "органом для прямого діалогу Донбасу та Києва з політичних рішень".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше експерт пояснив,  про що команда Зеленського домовилася з ОРДЛО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?