"Вони виростають бабами": в РПЦ шокували заявою щодо росіян
Категорія
Світ
Дата публікації

"Вони виростають бабами": в РПЦ шокували заявою щодо росіян

"Вони виростають бабами": в РПЦ шокували заявою щодо росіян
Джерело:  online.ua

Більшість чоловіків в РФ виховується жінками і виростають "бабами" і, виправивши це, можна стати "могутнім народом" в Європі. З такою шокуючою заявою виступив очільник Патріаршої комісії Російської православної церкви з питань сім'ї, захисту материнства і дитинства протоієрей Димитрій Смирнов, передає ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс".

"Більшість чоловіків в нашій країні виховуються виключно жінками - мамою, бабусею, вчителькою в школі, вихователькою в дитячому садку. Вони чоловіками не можуть вирости, це такі баби, не здатні ні на що - армії бояться, битися не вміють, працювати не хочуть" , - сказав священик.

На його думку, головне слово, яке вони чують з ранку до вечора - "їж", після чого "виростає такий чоловічок, який віддалено нагадує чоловіка". Представник РПЦ також додав, що необхідно в кожному обласному центрі РФ створити кадетський корпус, зібрати "всіх безбатченків", набрати хороших молодих офіцерів, дати їм добру платню, щоб вони замінили хлопчикам їхніх "батьків-утікачів", і в цих корпусах "виховувати чоловіків заново" .

Він також закликає ввести в російських школах квоту - не менше 40% чоловіків-педагогів, тому що жінка, на думку священика, до педагогіки не надто схильна.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  в РПЦ виступили з резонансною заявою — там вирішили, що Константинополь більше не є центром православних церков.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?