Вони змінюють світ: компанія Apple присвятила надихаюче відео великим жінкам
Категорія
Культура
Дата публікації

Вони змінюють світ: компанія Apple присвятила надихаюче відео великим жінкам

Вони змінюють світ: компанія Apple присвятила надихаюче відео великим жінкам
Джерело:  online.ua

Компанія Apple цікаво привітала всіх жінок планети з 8 березня. Привітання було опубліковано у вигляді надихаючого ролика під назвою Behind the Mac, в якому показані досягнення великих жінок, що змінили світ своєю діяльністю за допомогою Mac, передає ONLINE.UA.

У вітальному ролику Apple, присвяченому жінкам, грає пісня Бейонсе Flawless. Відео складається з серії чорно-білих фотографій, на яких відображені 17 найуспішніших, за версією компанії, жінок у всьому світі. Серед них спортсменки, письменниці, акторки, громадські активістки та інші.

У число великих жінок потрапили: нобелівська лауреатка Малала Юсафзай, режисерка Ава Дюверном, телезірка і письменниця Марі Кондо, режисерка і актриса Грета Гервіг феміністка Глорія Стейн, співачка Леді Гага, футболістки Меган Рапіноу і Шеннон Бокс, актриса і режисерка Олівія Уайлд, дизайнерка Діана фон Фюрстенберг, актриса і режисерка Елізабет Бенкс, співачка Аліша Кіз, блогерка і телеведуча Ліллі Сингх, підприємниця Одрі Гельман, представниці південноафриканського підрозділу по боротьбі з браконьєрством "Чорна мамба", музикантка Вікторія Мо немає, ідеологиня руху #MeToo Тарана Берк, а також 12-річна діджейка DJ Switch. В описі зазначено їх основні досягнення, які змінили світ.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що журнал Time представив довгоочікуваний рейтинг - 1 00 найвпливовіших жінок століття. У цей рейтинг потрапила українка Анна Валентинович - відома громадська діячка і одна із засновниць польського незалежної профспілки "Солідарність". Жінка з'явилася на обкладинці журналу в 1980 році як "Мати польської незалежності".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?