Вони зробили цей день: діти Кейт Міддлтон підкорили британців
Категорія
Світ
Дата публікації

Вони зробили цей день: діти Кейт Міддлтон підкорили британців

Вони зробили цей день: діти Кейт Міддлтон підкорили британців
Джерело:  online.ua

Старші діти Кейт Міддлтон і принца Вільяма вперше відвідали святкову службу в церкві на Різдво. Принц Джордж і принцеса Шарлотта з'явилися з батьками в церкві Святої Марії Магдалини в Сандрінгемі, чим привели в захват фанатів королівської сім'ї. Чарівні фото і відео з заходу опублікувала прес-служба Кенсингтонського палацу, передає ОNLINE.UA.

На кадрах видно, що біля церкви зібралося багато людей, охочих поглянути на представників правлячої династії Віндзор. Але більшою мірою їх увагу привернули старші діти Кейт Міддлтон і принца Вільяма - шостирічний Джордж і чотирирічна Шарлотта. Маленького Луї ще не взяли на захід. Його залишили вдома з бабусею і дідусем - Керол і Майклом Міддлтонами.

На фото показано, що діти були злегка схвильовані і збентежені від скупчення великої кількості глядачів, які вітали їх криками і оплесками. Вони боязко йшли за батьками під спалахи фотокамер.

"Джордж і Шарлотта, ви робите мій день", "Шарлотта виглядала як лялька і так добре взаємодіяла з людьми", "Джордж прекрасний", - коментують британці в соцмережах першу офіційну різдвяну появу королівських дітей.

Нагадаємо, герцоги Сассекські, принц Гаррі і Меган Маркл, в цьому році вирішили порушити королівські традиції та провести Різдво за межами Британії. Разом зі своїм маленьким сином Арчі вони вирушили до Канади, щоб відзначити свято з матір'ю Меган Маркл - Дорією Регланд.

Раніше ОNLINE.UA публікував веселе відео з принцом Джорджем, який став зіркою футбольного матчу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?