"Ворожа система": Гройсман неочікувано поскаржився на Порошенка
Категорія
Політика
Дата публікації

"Ворожа система": Гройсман неочікувано поскаржився на Порошенка

"Ворожа система": Гройсман неочікувано поскаржився на Порошенка
Джерело:  online.ua

Голова Кабміну Володимир Гройсман має надію, що при президенті Володимирі Зеленському вдасться навести порядок в питанні детінізації економіки, в тому числі не без допомоги "очищеної" правоохоронної системи. Про це він заявив в ефірі одного з українських телеканалів, передає ONLINE.UA.

"Сподіваюся, що з приходом нового президента буде вичищена вся правоохоронна система, туди прийдуть нормальні люди, вони будуть працювати над тим, щоб створити нормальні умови правоохоронної системи для економіки", - сказав Гройсман.

Окрім того, він наголосив, що для стабілізації економіки, для надходження інвестицій необхідні надходження доходів до бюджету від детінізації економіки, від боротьби з контрабандою.

 "Дещо мені вдалося зробити, але багато, чого не вдалося зробити, тому що вся система навколо мене була абсолютно ворожа - СБУ, прокуратура, митники... Мені важко було пробитися, когось поміняти, змінити в цій системі, у мене не було ніяких важелів", - зазначив Гройсман.

Очільник Кабміну додав, що зробить усе, щоб змінити ситуацію.

"У попередній період, на превеликий жаль, у попереднього президента такої волі не було і мої розмови закінчувалися просто нічим. Зараз я маю шанс", - підсумував прем'єр.

Як повідомляв ONLINE.UA, екс-президент України  Петро Порошенко запевняє, що кримінальні справи порушені проти нього є ознакою початку парламентської виборчої кампанії. Окрім того, він стверджує, що порушують їх за скаргами "ворогів України".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?