Вову плескають по спині: в мережі обговорюють відповідь Кремля на заяву Трампа
Категорія
Світ
Дата публікації

Вову плескають по спині: в мережі обговорюють відповідь Кремля на заяву Трампа

Вову плескають по спині: в мережі обговорюють відповідь Кремля на заяву Трампа

Прес-секретар президента РФ Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив, що ніяких переговорів з  ядерної угоди між Росією і Сполученими Штатами  зараз не ведеться.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Ленту.ру".
Нагадаємо, раніше Трамп сказав, що готовий запропонувати президенту РФ Володимиру Путіну зняття американських санкцій в обмін на скорочення ядерних озброєнь.
"Давайте наберемося терпіння і дочекаємося моменту вступу Дональда Трампа на посаду чинного президента США і потім будемо давати оцінки тим чи іншим ініціативам", - сказав Пєсков.
Читайте також: У Путіна розвеселили мережу несміливим натяком на адресу США
Він також додав, що антиросійські санкції - не питання російського порядку, в тому числі в плані спілкування з зарубіжними партнерами. Також "голос" Путіна нагадав, що Кремль не був ініціатором "цих рестрикцій" і Росія "не має наміру піднімати питання про ці санкції в ході зарубіжних контактів".
У соцмережах висміяли відповідь Пєскова Трампу.




Як повідомляв ONLINE.UA, обраний президент США Дональд  Трамп в тому ж інтерв'ю Times назвав військове втручання Росії в Сирії "дуже поганою річчю", що призвела до "страшної гуманітарної ситуації".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?