Воїни ГУР знищили російський спостережний комплекс Аванпост — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Воїни ГУР знищили російський спостережний комплекс Аванпост — відео

Воїни ГУР знищили російський спостережний комплекс Аванпост — відео
Джерело:  online.ua

Воїни ГУР знищили російський спостережний комплекс Аванпост за допомогою дрона. Цей комплекс охороняє кордони.

Джерело: ГУР

Бійці ГУР знищили російський спостережний комплекс Аванпост

Українські розвідники за допомогою дрона знищили ворожий спостережний комплекс "Аванпост".

На росії його називають "надьожний страж ґраніци".
Такі комплекси агресор використовує для контролю над кордоном, територією важливих об’єктів та для ведення розвідки, – йдеться у повідомленні.

Оптика, якою обладнаний "Аванпост", дозволяє розпізнавати людину на відстані до 10 кілометрів у денний час та до 4 кілометрів у нічний.

Спостережний пункт оснащений автономною системою живлення, радіолокатором, ретрансляторами зв’язку, а також сервером для фіксації даних.

Цей комплекс трохи заважав Силам безпеки та оборони України на Північному напрямку, тому з «надьожного стража» московії його перетворили у «безнадьожного», – кажуть у ГУР.

ГУР підтвердило знищення військових літаків у Пскові

Представник ГУР Андрій Юсов підтвердив знищення чотирьох літаків Іл-76 під час нічної атаки на Псков. Наразі скільки ще суден було пошкоджено — уточнюється.

 Українська розвідка підтвердила знищення чотирьох важких військово-транспортних літаків Іл-76, як про це раніше писали російські ЗМІ.

Підтверджуємо знищення ворожих транспортних літаків Іл-76, 4 одиниці. Знищені — це означає, що завдані ураження не дозволяють відновити цей літак і повернути його до лав і виконання завдань. Їх використовують для транспортування особового складу окупантів та їхньої техніки. Також є інформація про пошкодження ще кількох одиниць, — сказав Юсов.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?