Справжня копія принца Джорджа: Кейт Міддлтон вразила новими фото молодшого сина Луї
Категорія
Світ
Дата публікації

Справжня копія принца Джорджа: Кейт Міддлтон вразила новими фото молодшого сина Луї

Справжня копія принца Джорджа: Кейт Міддлтон вразила новими фото молодшого сина Луї
Джерело:  online.ua

Сьогодні, 23 квітня 2020 року, в британській королівській сім'ї свято - шостому правнуку королеви Єлизавети II, молодшому синові Кейт Міддлтон і принца Вільяма виповнюється два роки. З нагоди урочистості герцогиня Кембриджська зробила нові фото принца Луї і опублікувала їх у мережі. Шанувальники королівської сім'ї в захвати від знімків. Вони здивовані вражаючою схожістю принців Луї і Джорджа, повідомляє ONLINE.UA.

Нові фото принца Луї були зроблені герцогинею Кембриджської в сімейному будинку Анмер-Холл в Норфолку. Разом з портретами молодшого сина Кейт опублікувала райдужний відбиток його руки. Цей малюнок герцог і герцогиня Кембриджські розмістили на вікні будинку як данину поваги медичним працівникам по всій країні, які знаходяться на передовій боротьби з пандемією коронавіруса.

Важливо відзначити, що зараз герцогиня Кейт і принц Вільям разом з трьома дітьми знаходяться в самоізоляції в своєму заміському маєтку в Норфолку. Тому в день народження Луї ніяких королівських урочистостей не буде - родичі вітатимуть малюка по відеозв'язку.

До речі, з дворіччям Луї вже привітав принц Чарльз. Він опублікував зворушливе фото з онуком на руках.

"Самого щасливого дня народження, принц Луї!" - йдеться в привітанні принца Чарльза.

Користувачі мережі в захваті від яскравих знімків, на яких зображений щасливий принц Луї. Вони дякують Кейт Міддлтон за фотографії дітей, якими вона часто радує британців.

"Він вражаюче схожий на принца Джорджа. Така чудова дитина! Бажаю йому щасливого дня народження!", "Він прекрасний! Виглядає так само, як його старший брат. З днем народження принц Луї !!!", "Принц Луї - міні-версія принца Джорджа", - масово коментують нові фото принца Луї і вітають спадкоємця королівського престолу з днем народження британці.

Нагадаємо, принц Луї народився 23 квітня 2018 року в 11:01 за лондонським часом. Молодший син Кейт Міддлтон і принца Вільяма став шостим правнуком королеви Єлизавети II і посів п'яте місце в лінії успадкування британського престолу. Подружжя виховує ще двох дітей - принцесу Шарлотту, якій 2 травня цього року виповниться 5 років, і шостирічного принца Джорджа, який народився 22 липня 2013 року.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що 21 квітня британська королева Єлизавета II відзначала свій 94-й день народження. Через пандемію коронавіируса монархиня прийняла історичне рішення- вона відмовилася від урочистого гарматного салюту в свою честь. Його давали щороку протягом усіх 68 років правління Єлизавети II.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?