"Вражаюча краса": Регіна Тодоренко похизувалася розкішною весільною сукнею
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Вражаюча краса": Регіна Тодоренко похизувалася розкішною весільною сукнею

"Вражаюча краса": Регіна Тодоренко похизувалася розкішною весільною сукнею
Джерело:  online.ua

Українська ведуча і співачка, яка проживає у Росії, Регіна Тодоренко на радість фанатам опублікувала знімки з примірки першої весільної сукні, передає ONLINE.UA з посиланням на Instagram зірки.

Регіна відверто зізналася, що завжди мріяла про пишне весілля, як у Попелюшки. Однак знайомі переконували її у тому, що це марна трата грошей, та й сама вона не задумувалася про масштабне святкування, адже була зайнята вагітністю, роботою, а тепер багато часу приділяє новонародженому сину. Однак, за словами артистки, її майбутній чоловік, Влад Топалов, проявив мужність і взяв організацію на себе.

"Скажу вам по секрету, мій чоловік – справжній лицар! Він наполіг на весіллі і домовився зі своєю сестрою Аліною Топаловою про організацію весілля. Тому що знає, хоч зовні я вся така сильна-незалежна, але всередині мене живе тендітна Попелюшка, яка мріє про магію", - написала зірка.

Окрім того, артистка показала шанувальникам, як проходить її підготовка до весільної церемонії. Вона навіть оприлюднила першу весільну сукню, яку приміряла днями у салоні.

"Неймовірна краса; ви як ангел; найкращий день вашого життя ще попереду; беріть цю сукню - вона бездоганна; щастя вам та ще декількох діток, які будуть такими ж красивими та талановитими", - пишуть фанати Регіни в коментарях до фото.

Як повідомляв ONLINE.UA, модель, дієтолог і мама всесвітньо відомого винахідника Ілона Маска, 71-річна Мей Маск, не втомлюється дивувати світ своєю красою та неймовірними яскравими фотосесіями. Так, нещодавно красуня прикрасила обкладинку австралійського журналу L’Officiel.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?