Врятуйте його!: НАТО дало Путіну останній шанс
Категорія
Політика
Дата публікації

Врятуйте його!: НАТО дало Путіну останній шанс

Врятуйте його!: НАТО дало Путіну останній шанс
Джерело:  online.ua

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг закликав очільника Кремля Володимира Путіна та владу РФ повернутись до виконання ключового ракетного договору часів холодної війни, всього за кілька днів до офіційного виходу Сполучених Штатів з цього пакту.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на AP.

Столтенберг наголосив, що зараз кінець епохального пакту про європейську безпеку здається неминучим.

"У лютому Сполучені Штати почали виходити з Договору про ліквідацію ракет середньої і малої дальності, який вони узгодили в 1987 році з тодішнім Радянським Союзом, звинувативши Москву в розробці ракет, які не відповідають йому", - сказано в повідомленні.

 РФ повинна до 2 серпня знищити нові ракети.

"Ми бачимо загибель договору РСМД, але, як і раніше, закликаємо Росію повернутися до дотримання договору і тим самим його врятувати", - сказав Столтенберг.

Разом з тим він запевнив, що НАТО "зробить усе необхідне, щоб мати надійне стримування і оборону."

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше новий головнокомандувач Об’єднаними збройними силами НАТО в Європі генерал  Тод Уолтерс заявив, що Альянс буде розширювати військову підтримку України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?