Все буде дуже швидко: у Зеленського дали прогноз щодо нового Кабміну
Категорія
Україна
Дата публікації

Все буде дуже швидко: у Зеленського дали прогноз щодо нового Кабміну

Все буде дуже швидко: у Зеленського дали прогноз щодо нового Кабміну
Джерело:  online.ua

Представник Президента України в Кабінеті міністрів Андрій Герус заявив, що новий склад Кабінету міністрів сформують в перші дні роботи парламенту. Водночас політсили, які хочуть увійти до коаліції, мають домовитись у серпні. Про це політик розповів в ефірі одного з українських телеканалів, передає ONLINE.UA.

За словами представника Зеленського, парламент проведе перше засідання в "перших числах вересня". Герус наголошує – часу зовсім небагато, тому "все буде дуже швидко".

"Думаю, новий Кабмін буде сформований в перший або другий день роботи парламенту. Я в цьому переконаний", – сказав Герус.

Політик підкреслив, що ті політсили, які хочуть увійти до майбутньої коаліції, можуть протягом серпня досягнути низки домовленостей, щоб не втрачати час згодом.

"Потрібні в країні швидкі зміни, щоб суспільство відчувало позитивний ефект від реформ, які потрібно швидко проводити", – додав він.

При цьому представник Президента України наголосив, що кожен день будуть прийматися швидкі рішення і кроки для того, щоб рухатися вперед.

Як повідомляв ONLINE.UA, представник президента в Кабінеті міністрів Андрій Герус розповів, що  новий уряд розпочне свою роботу  після парламентських виборів, коли його буде сформовано новим складом депутатів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?