Все буде закінчено: чому Зеленський відмовляється оприлюднити розмови з Путіним
Категорія
Політика
Дата публікації

Все буде закінчено: чому Зеленський відмовляється оприлюднити розмови з Путіним

Все буде закінчено: чому Зеленський відмовляється оприлюднити розмови з Путіним
Джерело:  online.ua

Український лідер Володимир Зеленський наголосив, що не буде оприлюднювати розшифровку своїх розмов із президентом Росії Володимиром Путіним, повідомляє ONLINE.UA.

"Я не готовий опубліковувати свої розмови. Я навіть не опублікував свої розмови з паном Трампом. Я – верховний головнокомандувач, а не телеведучий будь-якого каналу. Я не займаюся піаром, у мене немає ніяких роздумів з приводу порушувати "червоні лінії". Але тактика є тактика, стратегія є стратегія. І я не повинен показувати всім свої розмови з тим чи іншим лідером будь-якої країни. Це щось нове", - пояснив глава держави.

 За словами Зеленського, його розмови з президентом Російської Федерації підкріплені результатом – "дуже складним, дуже детальним, але реальним - це повернення людей".

"До чого призведе публікація моїх розмов із Путіним – чи призведе вона до будь-якого продовження наших зустрічей? Я думаю, ні, все буде закінчено", - запевняє президент.

Як повідомляв ONLINE.UA, український лідер Володимир  Зеленський вважає, що війну можна зупинити, якщо є бажання  — у тому, що на Донбасі досі триває жорстке протистояння, винна попередня влада.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?