Все продано - партію Зеленського сколихнув резонансний скандал
Категорія
Політика
Дата публікації

Все продано - партію Зеленського сколихнув резонансний скандал

Все продано - партію Зеленського сколихнув резонансний скандал
Джерело:  online.ua

Президентську партію "Слуга народу" сколихнув новий резонансний скандал - народний обранець Микола Галушко несподівано для всіх звернувся до глави держави Володимира Зеленського та звинуватив керівництво партії в продажу місць на місцеві вибори 2020 року, які пройдуть в Україні 25 жовтня. Галушко у своєму відеозверненні заявив, що всі місця в списку "Слуги народу" в його окрузі продані, а заяви про боротьбу з корупціонерами і старими елітами залишилися тільки словами, у зв'язку з чим він виходить їх партії. В "Слузі народу" запустили перевірку з приводу цих звинувачень. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу політичної сили.

"Володимир Олександрович, 2019 року я разом з вами йшов на вибори. Після обрання вас президентом я йшов разом з вами на вибори до Верховної Ради. Весь цей шлях пройшла зі мною команда однодумців, яка працювала за ідею, за зміну ставлення влади до людей. Минуло два роки, але, на жаль, нічого не змінилося. При недавньо скоєнному розподілі на райони, виключно з політичним підходом, кулуарна політична гра керівництва "Слуги народу" ледь не знищила мій рідний Броварський район. А зараз на місцевих виборах всі місця в списках від партії "Слуга народу" були продані. І заклик йти на вибори боротися з корупціонерами і старими елітами, на жаль, просто слова. У таких політичних виборах ні я, ні моя команда брати участь не буде. Тому я, Галушко Микола Леонідович, офіційно заявляю про вихід з партії "Слуга народу", - йдеться в зверненні Галушко до Зеленського.

У партії "Слуга народу" такі звинувачення назвали дуже серйозними, оскільки "договорняки" і торгівля місцями в списках суперечать моральним принципам команди. Там запевнили, що служба безпеки "Слуги народу" розпочала перевірку в зв'язку зі звинуваченнями нардепа Галушко.

"Ми також перевіряємо факти, які надав керівник Київської обласної організації партії" Слуги народу" Олександр Дубинський. За його даними, пан Галушко зустрічався з політичними опонентами" Слуги народу "в окрузі №97 і, ймовірно, мав намір включити їх людей в список на місцеві вибори ", - відзначили в президентській партії.

Як відомо, Галушко в 2019 році виграв вибори депутата Верховної Ради по 97-му округу (центр - Бровари Київської області). Він є членом парламентського комітету з питань правоохоронної діяльності.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в команді Зеленського розгорівся новий скандал після того, як народний обранець від фракції "Слуга народу" Гео Лерос несподівано для всіх публічно звинуватив главу держави Володимира Зеленського в порушенні обіцянок, а керівника Офісу президента - в зловживанні владою і роботі на спецслужби Росії, проте доказів не навів. В цей же день офіційно стало відомо, що в "Слугу народу" збирають голоси за виключення Гео Лероса з фракції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?