Все провалили - Зеленський безжалісно висварив Кабмін
Категорія
Політика
Дата публікації

Все провалили - Зеленський безжалісно висварив Кабмін

Все провалили - Зеленський безжалісно висварив Кабмін
Джерело:  online.ua

Український лідер Володимир Зеленський, 4 березня, в ході виступу у Верховній Раді, поскаржився на те, що уряд Олексія Гончарука не зміг впоратися із поставленими завданнями. Глава держави безжалісно розкритикував дії Кабміну щодо боротьби із контрабандою, високі премії в уряді, а також згадав про падіння промисловості за останні місяці, інформує ONLINE.UA.

"Всі чудово розуміють головне питання. Це діяльність Кабінету міністрів України. Давайте будемо об’єктивними. Цей уряд має здобутки. Це зниження інфляції, облікової ставки НБУ, боротьба з тіньовими ринками, зокрема гральний бізнес та нелегальні АЗС, приватизації держпідприємств, які розкрадалися всі ці роки. Це кредити великому та середньому бізнесу, зменшення ролі держави в економіці нашої країни. Але правда в тому, що сьогодні українцям цього замало. І це правда. Але не красти замало. Це уряд нових облич, але облич замало. Потрібні нові мізки та нові серця", - підкреслив український президент.

За його словами, є враження, що економіка брала розгін, але спіткнулась і ризикує проїхатися обличчя по землі. Зеленський також згадав про те, що за 2 місяці після нового року невиконання держбюджету майже 16 млрд гривень. 13 із них це провал надходжень від митниці.

"Бізнес приречено сигналізує, що контрабанда не зникла. Інший біль це падіння промисловості на 5% четвертий місяць поспіль... Уряд провалив комунікацію із місцевою владою і людьми, через що люди заплуталися із платівками у січні і у лютому", - висварив уряд глава держави.

Окрім того, Володимир Зеленський поскаржився на "аномальні" зарплати і премії членів Наглядових рад.

 Як повідомляв раніше ONLINE.UA, зміни в уряді можуть спровокувати серйозні проблеми.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?