Все розвалиться: Сенцов зробив попередження Зеленському
Категорія
Політика
Дата публікації

Все розвалиться: Сенцов зробив попередження Зеленському

Все розвалиться: Сенцов зробив попередження Зеленському

Український режисер і звільнений політв'язень Олег Сенцов зробив попередження український владі. Він наголосив, що очільник Кремля Володимир Путін ніколи не поверне Україні незаконно анексований Крим і не піде з Донбасу. За його словами, єдина стратегія для Києва та міжнародної спільноти – тиснути на Кремль, аби він не стабілізував ситуацію всередині РФ. Сенцов наголосив, що коли режим Путіна-агресора впаде – ситуація зміниться й Україна зможе шукати шляхи для повернення своїх окупованих територій.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".

"Тут потрібно розуміти, що Путін Крим не віддасть, це неможливо. Він простіше віддасть Кремль, аніж віддасть Крим. Значить, продовжувати намагатися домовитися з ним про Крим не можна. Донбас він теж на наших умовах не поверне. Значить, потрібно тиснути – це єдина стратегія як України, так і світової спільноти. Ми повинні на нього тиснути, не дати йому стабілізувати політичну, економічну та соціальну ситуацію всередині Росії", – каже режисер.

Окрім того, Сенцов зазначив, що авторитарний режим Путіна у Росії все одно є приреченим, адже його побудували на брехні та залякуванні.

"У Росії немає жодної інституції, є тільки Путін. Це такий стовп, на який поставлені всі інші – парламент, ЗМІ, поліцейські, спецслужби, армія. Все залежить тільки від однієї людини, приймає рішення тільки одна людина – Путін. І це не інститут президента, це – інститут Путіна. Тому не можна поміняти прізвище і все залишиться, як є. Коли піде він, це все завалиться", – додав Сенцов.

За словами режисера, коли у Росії при владі буде не Путін, а його наступник, ситуація може покращитися й для України - до цього потрібно готуватися вже зараз.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, Порошенко озвучив звинувачення Зеленському.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?