Все скінчено — журналісти приголомшили новиною про Дональда Трампа
Категорія
Політика
Дата публікації

Все скінчено — журналісти приголомшили новиною про Дональда Трампа

Все скінчено — журналісти приголомшили новиною про Дональда Трампа
Джерело:  online.ua

Американські журналісти дізналися, що чинний очільник Білого дому Дональд Трамп нещодавно зізнався деяким зі своїх радників, що якщо новообраний президент Джо Байден буде офіційно визнаний переможцем виборів, Трамп може незабаром офіційно заявити про свій план балотуватися в Білий дім в 2024 році. Згідно з даними анонімних джерел видання The New York Times, під час зустрічі в Білому домі, яка відбулася 12 листопада, американський лідер обговорював цю ситуацію з декількома радниками. Чимало з них переконуютьТрампа, що його шанси змінити результат виборів за допомогою судової тяганини просто мізерні, передає ONLINE.UA.

"Він знає, що все скінчено", — заявило виданню анонімне джерело.

На переконання журналістів, інтерв'ю із низкою радників та наближених до Трампа осіб свідчать, що у чинного очільника Білого дому немає більш широкої стратегії, аби продовжувати заперечувати результати виборів в декількох ключових штатах. Однак американський лідер плекає надію зберегти підтримку свого електорату, розмірковуючи над своєю діяльністю після того, як буде змушений піти з Овального кабінету.

"Дональд Трамп сказав своїм радникам, якщо переможцем офіційно оголосять Байдена, він серйозно подумає про оголошення своєї участі у виборах 2024 року", — йдеться в повідомленні.

Як уже згадувалося раніше, вперше про те, що Трамп розглядає можливість балотуватися в 2024 році, розповыло видання Axios. Ця новина з'явилася всього через два дні після того, як Associated Press та інші великі новинні агентства США оголосили про перемогу Байдена на виборах-2020. З того часу Трамп відмовлявся визнати поразку. Варто нагадати, що президенти у Штатах можуть обиратися тільки на два терміни, але не обов'язково, щоб ці терміни були послідовними.

Нагадаємо, що співробітники служби безпеки на виборах, представники місцевих виборчих комісій і судів, а також ОБСЄ заперечили твердження очільника Білого дому про фальсифікації результатів голосування.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Держдеп США неочікувано почав блокувати роботу Джо Байдена.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?