Все закрити: Гончарук дав правоохоронцям важливе доручення
Категорія
Україна
Дата публікації

Все закрити: Гончарук дав правоохоронцям важливе доручення

Все закрити: Гончарук дав правоохоронцям важливе доручення
Джерело:  online.ua

Очільник Кабміну Олексій Гончарук дав важливе доручення ДФС, правоохоронцям та органам контролю до 9 січня 2020 року вирішити проблему нелегального обігу палива. Про це він написав у своєму Telegram-каналі, передає ONLINE.UA.

"Усі АЗС будуть працювати за ліцензіями або не будуть працювати взагалі. Уряд бореться з нелегальними ринками, зокрема з тіньовим обігом пального. Дав доручення Державній фіскальній службі, правоохоронцям і органам контролю до 9 січня 2020 року вирішити цю проблему", - підкреслив голова уряду.

Олексій Гончарук наголосив, що наразі вже демонтували 46 незаконних АЗС, розпочали 18 кримінальних проваджень. Також він додав, що 31 об’єкт господарювання вже подав документи для отримання ліцензій.
Як відомо, мережі автозаправних станцій ОККО і WOG 26 грудня знизили ціни дизельного пального і бензину ще на 50 копійок за літр. Варто зазначити, що це друге зниження роздрібних цін великими операторами після зустрічі з президентом Володимиром Зеленським, яка відбулася 23 грудня.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що новий контракт на транзит російського газу через Україну дозволить уряду не піднімати тарифи на газ та опалення взимку і знизити цифри в платіжці за комунальні послуги та опалення. З такою обіцянкою перед українцями виступив український прем’єр-міністр Олексій Гончарук.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?