Все зміниться 30 жовтня: синоптики закликали українців негайно підготуватися
Категорія
Україна
Дата публікації

Все зміниться 30 жовтня: синоптики закликали українців негайно підготуватися

Все зміниться 30 жовтня: синоптики закликали українців негайно підготуватися
Джерело:  online.ua

Відомий синоптик Наталя Діденко нарешті вирішила розповісти українцям, коли в країні розпочнеться похолодання та чого чекати від примхливої осінньої погоди у найближчі декілька днів. За її словами, у наступні дні в Україні буде переважно сухо та тепло, однак уже 30 жовтня все різко зміниться, оскільки синоптики прогнозують похолодання і дощі. Саме тому українським громадянам слід подумати не тільки про те, як не зіпсувати свої вихідні, а й попіклуватися про своє здоров'я та самопочуття рідних та друзів, передає ONLINE.UA з посиланням на Фейсбук-сторінку Наталі Діденко.

"В Україні 28-29 жовтня ще побуде тепла, переважно суха, і навіть часто сонячна погода. А ось з п'ятниці почнуть сповзати стовпчики термометрів вниз та підійдуть звідусіль різні дощі – від густої хмарності, невеликих опадів до помірних, сумних, осінніх", — йдеться в повідомленні синоптика.

За словами Наталі Діденко, 28 жовтня у більшості областей України протягом дня очікується +13+18 градусів, на Півдні до +20 градусів, без опадів. Вітер південно-східний, помірний. У столиці нашої країни, Києві, в середу буде тепло та без дощів, вдень до +15 градусів. 30 жовтня по всій території України прогнозують дощі, на заході вночі +5+7, вдень до +12, на півночі та в центрі вночі до +8, вдень до +14, на сході і півдні буде трохи тепліше – +8+10 вночі і до +15+17 вдень.

"Так що насиджуйтесь на ще відкритих терасах, побільше ходіть пішки, фотографуйте чорнобривці, попровітрюйте найтепліші ковдри і пледи, зваріть щось із гарбуза, а хто не любить гарбуз - пора рубати перший вінегрет, який поступово входить у наше меню аж до березня)", — порадила українцям Наталя Діденко.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що кілька днів тому в окремих регіонах України несподівано для всіх  почалася справжня зима.  Варто звернути увагу на те, що снігом вже вкрило гірськолижні курорти Драгобрат і Захар Беркут в Закарпатській і Львівській областях.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?