Всі бояться сказати: в Раді назвали ще одним спосіб завершення війни на Донбасі
Категорія
Політика
Дата публікації

Всі бояться сказати: в Раді назвали ще одним спосіб завершення війни на Донбасі

Всі бояться сказати: в Раді назвали ще одним спосіб завершення війни на Донбасі
Джерело:  online.ua

Народний депутат Сергій Рахманін вважає, що одним із шляхів розв’язання проблеми Донбасу може стати тимчасове заморожування конфлікту, підкресливши необхідність повернути з тимчасово окупованих людей, які цього хочуть.

Про це він повідомив в ефірі одного з українських телеканлів, передає ONLINE.UA.

"Варіант, про який не говорять вголос. Він обговорюється час від часу. Його не озвучують: або з сорому, або зі страху. Він називається "замороження конфлікту. Що це означає з точки зору стратегій та тактики: ми зараз не маємо можливості розв’язати це питання військовим шляхом, не маємо можливості розв’язати це питання дипломатичним шляхом, але ми можемо зупинитися. Для того, щоб зібратися з думками. І головне: для того, щоб повернути людей. Має бути державна програма повернення людей, які готові повернутися", - пояснив народний обранець.

Як повідомляв ONLINE.UA, колишній очільник МЗС Павло Клімкін заявив, що Росія буде намагатися розкручувати ситуацію в Україні. Кремль захоче не лише"об’єднати" Донбас, але й зазіхне на інші території – зокрема, південь України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?