Всі пацюки у захваті: Лукашенко знайшов нові "ліки" від коронавірусу
Категорія
Світ
Дата публікації

Всі пацюки у захваті: Лукашенко знайшов нові "ліки" від коронавірусу

Всі пацюки у захваті: Лукашенко знайшов нові "ліки" від коронавірусу
Джерело:  online.ua

Білоруський диктатор Олександр Лукашенко встигає не тільки боротися зі своїми громадянами, воювати з опозицією та домовлятися про становлення Союзної держави з очільником Кремля Володимиром Путіним, а й оперативно знаходити дедалі більше нових "ліків" від коронавірусу. Цього разу нелегітимний президент республіки приголомшив весь світ, коли неочікувано для всіх почав стверджувати, що "знайшов" новий метод боротьби з COVID-19. За словами скандального політика, сир – це дуже хороші ліки від коронавірусу. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Телеграм-канал  "ПУЛ Первого".

Дивний інцидент відбувся під час візиту Олександра Лукашенка в Мінську область. Там він відвідав "Слуцький сироробний комбінат", де його чекали журналісти та презентація сирів, виготовлених на підприємстві.

"Купа журналістів, де тільки поїсти.Ну правильно, сири – це хороші антиковідні ліки", – несподівано заявив Лукашенко.

Окрім того, він вкотре похизувався, що ситуація з захворюваністю COVID-19 в Білорусі контрольована, оскільки для цього є "необхідний досвід, медикаменти і вибудувана різнорівнева система лікування". Варто звернути увагу на те, що не існує жодних підтверджених фактів, що вказують на користь сиру в лікуванні коронавірусу. Ба більше, Лукашенко навіть не пояснив, чому сам сир назвав "хорошими ліками" проти коронавірусу.

На його дивну заяву уже встигли відреагувати користувачі мережі.

"Думаю, всі пацюки Білорусі просто у захваті від цієї заяви; він жартує? чи це серйозно?; Лукашенко у своєму репертуарі: завжди скажи щось таке, що потім з нас сміється весь світ; я не зрозумів... а чому сир? чому не картопля? Він щось знову наплутав; в Україні свій комік, а у нас - свій... надіюсь, Зеленський ніколи не буде робити те, що зараз з народом та країною робить Лукашенко", – коментують заяву нелегітимного президента в мережі.

Варто нагадати про те, що це не перші "народні ліки" від Лукашенка. Нещодавно він стверджував, що від коронавірусу можна захиститися, працюючи в полі, відвідуючи сауну і помірно споживаючи алкоголь. До слова, станом на 23 жовтня у Білорусі на коронавірус захворіли 90 380 людей. Перемогти хворобу вдалося 81 501 людини, померли – 945.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Світлана Тихановська приголомшила світ гучним зізнанням.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?