Зґвалтування та море крові: суперниця Лукашенка Тихановська приголомшила світ гучним зізнанням
Категорія
Політика
Дата публікації

Зґвалтування та море крові: суперниця Лукашенка Тихановська приголомшила світ гучним зізнанням

Зґвалтування та море крові: суперниця Лукашенка Тихановська приголомшила світ гучним зізнанням
Джерело:  online.ua

Головна суперниця білоруського диктатора Олександра Лукашенка та лідерка опозиції Білорусі Світлана Тихановська зважилася на відверте інтерв'ю, під час якого розповіла про найбільш жорстокі випадки насильства, яких зазнали білоруські протестувальники з боку режиму нелегітимного президента. Від своїх анонімних джерел вона дізналася, що невинних людей дуже часто катували, відрізали їм волосся та ґвалтували. За словами Тихановської, уже вже в першу ніч після виборів команда Лукашенка влаштувала таку брутальну зачистку людей. Про це опозиціонерка розказала в інтерв'ю проєкту "А поговорить?", передає ONLINE.UA.

Політикиня наголошує, що найстрашнішими вважає ті 3 дні, коли людей катували в "Окрестіно" (Центр ізоляції правопорушників – ред.), ґвалтували в автозаках, виривали волосся.

"І ми, напевно, не все знаємо, тому що не кожен знайшов сили розповісти. Це соромно, незручно і не кожна людина на це зважиться", – зізналася Світлана Тихановська.

Окрім того, вона нагадала, що пізніше почали з'являтися світлини побитих людей, відео, на яких кричали люди. Очевидці розповідали, що в Центрі ізоляції правопорушників підлога була залита кров’ю. Саме тому, за словами опозиціонерки, це був найстрашніший момент. Також вона додала, що туди забрали понад 15 тисяч людей. Коли люди почали звідти виходити, прийшло усвідомлення всього масштабу тих жахіть, які відбулися.

"Там було море крові і садистське ставлення. Коли люди стояли в неприродних позах на холодній підлозі всю ніч. Їх били, відрізали волосся", – стверджує Світлана Тихановська.

За її словами, згодом були опубліковані фото й висновки бригад швидкої допомоги щодо травм у затриманих. Коли всі ці історії почали з'являтися, тоді стало насправді страшно. Тихановська розповідає, що коли люди виходили з "Окрестіно", вона побачила, що відбулося. Після цього фальсифікація виборів відійшла на другий план.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що команда Олександра Лукашенка озвучила екстрене попередження Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?